luni, 18 iunie 2012

Lead me to the cross

Tocmai am aflat cum poate amărăciunea să îți afecteze rațiunea și să te determine să devii imprudent. Este timpul să îi spun la revedere și să las loc speranței care face inima să se bucure și zambetul să apară.

4 comentarii:

  1. Nu trebuie sa lasi sentimente ca amaraciunea sa-ti influenteze ratiunea, dar toti suntem oameni si ne lasam condusi de instincte. In rest, cum mai merge licenta? Dar planurile pentru Italia? Sper sa nu te vad pe la toamna la un master obosit la Iasi, meriti mai mult de atat. Succes mai departe :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc frumos. M-a ajutat. :) Plus că m-am rugat Domnului și acum e muult mai bine.

    Licența merge ca un melc, momentan Italia este departe de mintea mea preocupată. Nici eu nu îmi doresc sa fiu la toamnă la Iași.:D

    P.S Nu toate masterele sunt chiar așa obosite.:)) Cel de ebraistică mi se pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, masterul de ebraistica e interesant, dar nu prea faci mare lucru acolo si nu sunt cine stie ce profesori. Mai bine studiezi singura materia, nu te baza prea mult pe cursuri, stiu asta pentru ca am avut colegi care au facut acest master. In rest, spor la treaba cu licenta, acusi se apropie termenul limita:) Stiu ca ai sa faci o figura frumoasa, esti inteligenta si darza, am vazut cum iti aperi parerile :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ehehe, eu știu trei profi faini faini care predau la masterul ăsta. Eu îi acord puțin credit, totuși.:P

    Licența... sunt o balcanică până în măduva oaselor. Las totul pe ultimul moment.

    Mersi de încurajări, dar o să am nevoie de mai multă dârzenie ca să fie okay. Am nevoie să termin de scris!!!:D

    RăspundețiȘtergere