sâmbătă, 14 iulie 2012

O minunăție

Trilogia "Stăpânul inelelor" face parte din lucrurile care, nevoită fiind să mă refugiez pe o insulă, ar face parte în mod obligatoriu din listă. Cred că muzică sublimă care a fost produsă special pentru film își adjudecă o mare parte din merit.

Iată ce am descoperit.
Enjoy!

4 comentarii:

  1. Superba muzica. The Lord of the Rings este trilogia mea preferata, am urmarit-o de cel putin cinci ori :). Multumim de acest videoclip, nu stiam de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce super! Mă bucur mult, imaginează-ți că și eu la fel!:D Cinci ori și tot nu mă satur. Nici eu nu am știut, am căutat pe youtube, Gollum's Song, pe care ți-l recomand cu căldură, și am dat peste. Apropo, după ce îl asculți, zi-mi, te rog, la ce te-ai gândit când ai audiat.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am ascultat Gollum's Song. Normal ca-l stiam:). Ce am realizat cand am ascultat piesa: disperare, durere, prabusire, singuratate, cautare, frisoane pe sira spinarii (mai ales partea instrumentala) si, totusi, un calm total. De parca intunericul si lacrimile m-ar linisti mai mult decat altceva... Apropo, tot la tine am vazut Havasi, "The Storm", pe care o ascult zilnic :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu recent am dat de această melodie... este extraordinară și conține sentimentele pe care le-ai observat și tu. Eu am perceput și din perspectiva de creștină... sunt unele persoane care reușesc să îl găseasă pe Dumnezeu și să fie eliberate de vicii. Care, exact ca Gollum, se reîntorc la viața mizerabilă la primul semn negativ. Este așa trist!
    OO, mă bucur că ți-a placut The Storm... da, este superbă!:)

    RăspundețiȘtergere